Без рубрики, Մայրենի

Պիցցայի բաղադրատոմս

image-7

Բաղադրությունը`.

Պիցցայի խմոր

սունկ

երշիկի տեսականի

կետչուպ

մայոնեզ

ձու

համեմուքներ

Պատրաստման եղանակը`.

Պիցցայի խմորը դնում ենք տապակի վրա,վրան քսում ենք կետչուպ, երշիկները կտրատում ենք, շարում վրան,կտրատում ենք սունկը, ավելացնում  այդ ամենի վրա,քերում ենք պանիրը, լցնում վրան,դնում ենք ջեռոցը: 10րոպե եփվելուց հետո հանում ենք,վրան ավելացնում ենք հարած ձուն և մայոնեզը,նորից դնում ենք ջեռոցը և սպասում ենք ևս 5րոպե:Պիցցան պատրաստ է,կարող ենք համտեսել:Բարի ախորժակ:

 

Advertisements

Մեկ կարծիք «Պիցցայի բաղադրատոմս»-ի վերաբերյալ

Թողնել պատասխան

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Փոխել )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Փոխել )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Փոխել )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Փոխել )

Connecting to %s